Kujdesi ndaj vetes fillon në Salus!

Ushqimi që konsumojmë çdo ditë ka ndikim të madh në mënyrën se si funksionon organizmi jonë. Gjatë dimrit të shumtë janë personat që abuzojnë me ushqimet, duke krijuar mundësi për më shumë toksina. Pranvera është koha kur i kthehemi rishikimit të formave trupore.

Me paketën tonë, e cila aktualisht është me ÇMIM PROMOCIONAL do të merrni informacion rreth shëndetit tuaj dhe këshilla sesi të shtoni apo hiqni peshë në varësi të rasteve dhe të largoni nga trupi juaj toksinat.

Kujdesi ndaj vetes fillon në Salus. Ende po e mendoni? Telefononi tani në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim për të rezervuar një orar me Msc. Hyrida Basha, dietologen tonë.

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al