Kryeni analizen për identifikimin e virusit Sars-Cov-2

📣🏥Spitali Salus njofton se tashmë mund të kryeni analizen për identifikimin e virusit Sars-Cov-2 me ane te teknikes se Real-Time RT-PCR (analiza e tamponit per zbulimin e semundjes se COVID-19) pranë Poliambulatorit Salus në Qendër të Tiranës, Rruga Qemal Stafa 51, pranë shkollës Fan Noli, 100m mbi ambulancën Qëndrore, në vlerën 8000 Lekë.

➡️Sensibiliteti dhe siguria e ketij testi është me I larti aktualisht (mbi 98%) e garantuar nga kiti diagnostik i Applied Biosytems te Thermofisher Scientific (Aprovuar nga FDA).

➡️Ky testim është i çertifikuar dhe miratuar nga Ministria e Shëndetësisë.

➡️Pergjigjen e testit mund ta merrni brenda 24 oreve.Në Spitalin Salus ndiqen me përpikmëri të gjitha protokollet e sigurisë për pacientin sipas udhëzimeve të OBSH, duke vendosur në këtë mënyrë, një standart të lartë në ofrimin e shërbimeve mjekësore në Shqipëri!

Kontakto në numrin 0682053180 për më shumë informacion ose drejtohuni në urgjencën e Spitalit Salus ose Poliambulatorin Salus për të kryer tamponin.Salus, spitali yt!

TË TJERA

Migrena

👨‍⚕️Migrena është një gjendje neurologjike që karakterizohet shpesh nga dhimbje koke të forta, të padurueshme. Simptomat mund të përfshijnë të përziera, të vjella, vështirësi në

Lexo më shumë »