Koronarografia në Spitalin Salus

Koronarografia nĂ« Spitalin Salus – Proçedura mini-invazive nĂ« duart e profesionistĂ«ve
Koronarografia ka për qëllim të verifikojë ekzistencën ose jo të ngushtimeve apo bllokimeve të arterieve koronare të cilat çojnë në kufizim të qarkullimit të gjakut që shkon në zemër.

đŸ”čNĂ« pĂ«rfundim tĂ« koronarografisĂ«, mjeku specialist Ă«shtĂ« nĂ« gjendje tĂ« pĂ«rcaktojĂ« numrin dhe gravitetin e stenozave brenda arterieve koronare, si edhe mĂ«nyrĂ«n mĂ« tĂ« pĂ«rshtatshme tĂ« trajtimit tĂ« tyre.

đŸ”čNĂ« tĂ« shumtĂ«n e rasteve stenozat trajtohen nĂ«pĂ«rmjet zgjerimit tĂ« tyre me balon dhe stent apo nĂ« raste mĂ« tĂ« rĂ«nda nĂ«pĂ«rmjet ndĂ«rhyrjes kirurgjikale (bypass-it koronar).

đŸ”čNĂ« Spitalin Salus proçedura e koronarografisĂ«, diagnostike dhe intervencionuese ofrohet nĂ« ambiente tĂ« pajisura me aparatura dhe teknologji tĂ« gjeneratĂ«s sĂ« fundit mjekĂ«sore.

đŸ‘‰đŸŒPĂ«r tĂ« rezervuar njĂ« takim ose pĂ«r mĂ« tepĂ«r informacion kontaktoni nĂ« numrat e telefonit:
đŸ“Č+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, TiranĂ«
🌐www.salus.al