Kontrolli i enëve të gjakut karotide të qafës

Kontrolli i enëve të gjakut karotide të qafës në Spitalin Salus është me çmim PROMOCIONAL, për VETËM 12.09€!

🔹 Arteriet karotide janë enët e gjakut që çojnë gjakun e pasur me oksigjen në kokë, pjesën e trurit dhe fytyrës. Ato janë të vendosura në të dyja anët e qafës. Ndërkohë, kur pllakat yndyrore i bllokojnë këto arterie, reduktohet ose bllokohet plotësisht rrjedhja e gjakut.

👉🏼Parandalimi është më mirë se kurimi, mos hezito rezervo tani një orar, para se të jetë tepër vonë!

Për të rezervuar takimin tuaj ose për më tepër informacion na shkruani ose kontaktoni në numrat e telefonit:
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭