Koliti Ulçeroz

Koliti ulçeroz është një sëmundje inflamatore e zorrëve që shkakton pezmatim dhe plagë në traktin tretës. Ai mund të çojë në komplikacione të rrezikshme për jetën, ndërsa simptomat mund të ndryshojnë në varësi të ashpërsisë së inflamacionit dhe vendit ku ndodh.

🔹Simptomat mund të përfshijnë:
•Diarre, shpesh me gjak ose qelb.
•Dhimbje barku dhe ngërçe.
•Dhimbje rektale.
•Gjakderdhje rektale.
•Urgjencë për të defekuar.
•Pamundësi për të nxjerrë jashtëqitjen pavarësisht urgjencës.
•Humbje peshe.
•Lodhje.
•Ethe.

🔹Edhe pse koliti ulçeroz zakonisht nuk është fatal, është një sëmundje serioze që në disa raste mund të shkaktojë komplikime të rrezikshme për jetën nëse nuk trajtohet në Kohë.

👨‍⚕️Dr. Walter Piubello është një ekspert i shquar në fushën e gastroenterologjisë në Spitalin Salus. Me një përvojë të pasur dhe njohuri të thelluara në trajtimin e çështjeve të traktit gastrointestinal, Dr. Piubello ofron kujdes të shkëlqyer shëndetësor për të gjithë pacientët.
-Dr. Walter Piubello përdor teknologji të avancuar për të siguruar diagnostikim të saktë dhe trajtim efikas për çdo pacient.
Profesionalizmi dhe përkushtimi i tij e bëjnë atë një burim të besueshëm shëndetësor për të gjithë ata që kërkojnë kujdes në fushën e gastroenterologjisë.

* * * * * * *
👉🏼Për më tepër informacion kontaktoni në numrat e telefonit:
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭