Mjekësia riprodhuese

Mospërmbushja e dëshirës për të pasur një fëmijë ka egzistuar prej vitesh edhe mes çifteve në Shqipëri. Për këtë arsye, ‘’Donna Salus’’ ju prezanton me zgjidhjen, shkaqet, diagnozën dhe terapitë që lidhen me këtë problem, për të patur një fëmijë sa më shpejt të jetë e mundur.

Jemi të lumtur që jemi në gjendje t’ju shoqërojmë gjatë rrugëtimit tuaj në Donna Salus

Ofrojmë këto shërbime:

Metodat e farëzimit artificial:

Metodat shtesë të mjekësisë riprodhuese / metoda speciale