Artikuj Informues

Çfarë është Krioprezervimi?

KLINIKA E FERTILIZIMIT në Salus.

Kontrolli i Fertilitetit (Ora biologjike për femrat)

PRP ovariale- një rreze drite në erresirën e shpresave të humbura fertile.

Shkaqet e Infertilitetit.

Trajtimi i INFERTILITETIT në Salus.

AMH dhe Rezerva Ovariale.

Infertiliteti mund të trajtohet në Spitalin Salus!

Fertilizimi in vitro (IVF), në SALUS.