img-6

Klinika e Fertilizimit

img-7

Rreth Nesh

Donna Salus është një klinikë që ofron kujdes mjekësor të nivelit më të lartë. Shërbimet tona mbulojnë një spektër të gjerë: nga këshillimi dhe vizitat tek mbështetja aktive në trajtimin e infertilitetit dhe diagnostikimin gjenetik. Ne punojmë në mënyrë transparente, precize, duke përdorur teknikat mjekësore më moderne dhe mbi të gjitha me një qasje absolutisht individuale ndaj pacientit.

Ekipi i Klinikës të Fertilitetit Donna Salus përbëhet nga një staf italo-shqiptar me në krye mjekun e mirënjohur të mjekësisë riprodhuese, Dr. Bruno Engl, me eksperience 40 vjeçare, i cili prej vitit 2004 është drejtues mjekësor i spitaleve Brunico dhe San Candido, ku ndër të tjera është themelues i një nga qendrave kryesore të mjekësisë riprodhuese në Itali.