Kirurgjia Plastike Në Salus

🔹Departamenti i Kirurgjisë Plastike dhe Rikonstruktive në Salus ofron një shërbim elitar, me standartet më të larta e teknika operatore të sofistikuara.

👨‍⚕️ Prof. Dr. Marco Lorenzini, kirurgu i mirënjohur italian i kirurgjisë plastike është pjesë e spitalit tonë dhe kryen me profesionalizëm këto ndërhyrje:
• Kirurgjia e gjirit, mamoplastika estetike dhe rikonstruktive.
• Korrigjimet e asimetrive të gjirit dhe gjinekomastisë.
• Rimodelim i gjirit pas ndërhyrjeve onkologjike.
• Heqja e neoplazmave të lëkurës dhe indeve të buta me rimodelim të menjëhershëm.
• Ndërhyrje për rimodelimin e trupit, liposuction, abdominoplastikë, brachioplasty (për pjesën e poshtme të krahëve) dhe lifting i pjesës së kofshëve.
• Rimodelim i veshëve dhe i hundës.
• Trajtimet për reduktimin e plakjes së fytyrës si blefaroplastika, lifting dhe filler.

✍️Filozofia e Prof. Dr. Marco Lorenzini është: “Mbi të gjitha vjen MIRËQENIA PSIKOFIZIKE E PACIENTIT.”

Për të rezervuar konsultën ose për më tepër informacion na shkruani ose kontaktoni në numrat e telefonit: 📲+355 68 20 531 80 / +355 4 23 90 500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al

𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭