Kirurgjia protezike në ortopedi

Departamenti i Ortopedisë në Spitalin Salus merret me diagnostikimin dhe kurimin e patologjive të aparatit osteo-artikular (loko-motor) duke iu referuar veçanërisht trajtimit kirurgjikal të sëmundjeve artikulare degjenerative dhe traumatike.
Salus disponon pajisje dhe aparatura bashkëkohore për një diagnostikim të drejtë dhe efikas të patologjive ortopedike dhe për kryerjen e metodave endoskopive diagnostikuese dhe operative.
Prof. Dr. Vincenzo Di Placido është i specializuar në ndërhyrje artroskopike të gjurit, shpatullës, në ndërhyrje protezike të gjurit dhe protezë kokso-femorale e ortopedi sportive.
Për më shumë informacion apo për të rezervuar një orar me Prof. Dr. Vincenzo Di Placido telefononi tani në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim.
📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al