Kirurgjia Plastike Italiane në SALUS

Kirurgjia plastike estetike në Spitalin Salus u ka dhënë përgjigje kërkesave të personave që kërkojnë një pamje më të sofistikuar, por ka thyer përfundimisht tabunë që kirurgjia plastike bëhet jashtë vendit.

Çmimet për procedurat estetike në Spitalin Salus janë dukshëm më të ulëta se në vendet e tjera, pa cënuar cilësinë e kujdesit. Prof. Dr. Marco Lorenzini, kirurgu i mirënjohur italian në kirurgjinë estetike dhe rikonstruktive, me eksperiencë 40-vjeçare, kryen me etikë dhe profesionalizëm këto ndërhyrje:

• Kirurgjia e gjirit, mamoplastika estetike dhe rikonstruktive.

• Korrigjimet e asimetrive të gjirit dhe gjinekomastisë.

• Rimodelim i gjirit pas ndërhyrjeve onkologjike.

• Heqja e neoplazmave të lëkurës dhe indeve të buta me rimodelim të menjëhershëm.

• Ndërhyrje për rimodelimin e trupit, liposuction, abdominoplastikë, brachioplasty (për pjesën e poshtme të krahëve) dhe lifting i pjesës së kofshëve.

• Rimodelim i veshëve dhe i hundës.

• Trajtimet për reduktimin e plakjes së fytyrës si blefaroplastika, lifting dhe filler.

Bukuria nuk është fat, por zgjedhje! Për më tepër informacion apo për të rezervuar një konsultë me Prof. Dr. Lorenzini telefononi tani në numrat që ilustrohen në vijim.

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë

🌐www.salus.al