Kirurgjia Plastike italiane në SALUS

Numri i njerëzve të cilët zgjedhin kirugjinë estetike është rritur në mënyrë të ndjeshme në vitet e fundit, pasi tashmë është më e thjeshtë të pranosh mbipeshën, problematikat në fytyrë, në trup, të cilat në këndvështrimin e secilit prej nesh kanë vend për t’u përmirësuar.

E bukura është e larmishme dhe gjendet kudo e përceptuar në mënyra të ndryshme. Secili prej nesh është i lirë të vendosë se çfarë është më e mira për veten, pa u ndikuar nga asnjë faktor i jashtëm, por vetëm nga vetja.

Në Spitalin Salus, kirurgu plastik i mirënjohur italian, Prof. Dr. Marco Lorenzini kryen me profesionalizëm çdo ndërhyrje plastike estetike.

Për më shumë informacion, apo për të rezervuar një orar me Prof. Dr. Marco Lorenzini telefononi tani në numrat e kontaktit që shfaqen në vijim.

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al