Kirurgjia kraniale në SALUS

Prof. Dr. Alberto Pasqualin përfaqëson një nga ekselencat botërore në specialitetin e Neurokirurgjisë.

Profesor doktori në fjalë, ka kryer më shumë se 1200 operacione për aneurizma cerebrale dhe më shumë se 400 operacione për angioma cerebrale.

Ndër të tjera, Prof. Dr. Pasqualin ka botuar rreth 170 artikuj me gjatësi të plotë, ndërsa ka redaktuar 3 libra mbi neurokirurgjinë vaskulare dhe ka përgatitur kapituj të ndryshëm për botime prestigjioze ndërkombëtare.

Besojani shëndetin tuaj profesionistëve tanë.

Kujdesuni për shëndetin tuaj duke telefonuar tani.

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë

🌐www.salus.al

➕𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭