Kirurgjia e tiroides

‍⚕️Në Salus kryhen kirurgjitë e tiroides dhe trajtohen patologjitë e saj si kanceri dhe sëmundjet beninje të saj, sipas incikacionit të mjekut endokrinolog.
▶️Komplacionet më të fikshme të tiroides janë: humbja e zërit, hemorragjia dhe nevoja për të marrë kalcium në mënyrë të përhershme si pasojë e dëmtimit të paratiroideve.
▶️Duke qenë se në Salus përqindja e këtyre komplakacioneve është 0, para se të zgjidhni një vend ku të kryeni operacionin, drejtohuni pranë spitalit tonë!
▶️Po ashtu në Salus kryhen vizita specialistike endokrinologjike si për:

Sёmundjet e tiroideve (hipotiroidizmi, hipertiroidizmi, struma e thjeshtё nodular, neoplazi benine dhe malinje, tiroidit)
Sindroma hipoglicemike
Hipertensioni me origjinё endokrine (hiperaldosteroni primitiv, feokromocitoma, hipertensioni nga estrodiprogresteronet) me aspekt endokrin dhe terapi antihipertensive.
Sёmudjet hipofisare nё veçanti hiperprolaktinemia dhe prolaktinemia, morbo Cushing
Sёmundjet e mbiveshkores incidentaloma (masё e zbuluar nё mёnyrё rastёsore nёpёrmjet ekografisё, skanerit apo rezonancёs manjetike), neoplazi benine dhe malinje, sёmundje funksionale (hiperkortizoni endogjen dhe ekzogjen, sindroma dhe sёmundja e Cushing, hiperaldosteroni, feokromacitoma), insufiçencё e gjendrёs mbiveshkore.
Ndryshimi apo alterimi i metabolizmit kalçio-fosforik (hiperparatireoidismi, pseudohipoparatireoidismi, hiperkalçiuria)
Osteoporoza femёrore dhe mashkullore
Disfunksioni seksual mashkullor si: hipogonadismi, defiçitet androgjene qё janё tё lidhura me moshen, disfunksionet e ereksionit
Hirsutizmi dhe hiperandrogeni
Sindroma e ovaieve policistike
✅Departamenti i Endokrinologjisë dhe Kirurgjisë: +355682053180 / info@salus.al / www.salus.al
➕Salus, spitali yt!

Shpërndaje:

Abonohu

Për të marr me email artikuj të ngjashëm