Kirurgjia e tiroides

🔹Në Spitalin SALUS kryhen kirurgjitë e tiroides dhe trajtohen patologiitë e saj si kanceri dhe sëmundjet beninje.

🔹Komplikacionet më të rrezikshme të tiroides janë humbja e zërit, hemorragjia dhe nevoja për të marrë kalcium në mënyrë të përhershme si pasojë e dëmtimit të paratiroideve.

🔹Zgjedhja e një kirurgu të specializuar është jetësore për të pasur rezultate sa më te mira.

👨🏻‍⚕️Prof. Dr. Constantino Zingaretti, nje kirurg i ekselences boterore në fushën e kirurgjise, i cili eshte gati t’ju ndihmoje për nje shendet tè shkëlqyer dhe njè pervoje te paharrueshme në kujdesin shendetesor!

Nēse keni nevoje per trajtim kirurgjik te çfarèdo natyre, Prof. Dr. Constantino Zingaretti eshtè i disponueshem per tè ndihmuar dhe per te ofruar njè kujdes tè personalizuar dhe tè sigurt pèr çdo pacient.

👉🏼Per me tepër informacion kontaktoni ne numrat e telefonit:
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16,
www.salus.al
Salus, spitali yt