Kirurgjia e Përgjithshme

🔹 Departamenti i Kirurgjisë së Përgjithshme është një strukturë që i ofron pacientit një procedurë të plotë që nis me vizitën e thjeshtë diagnostikuese për trajtimin e mundshëm kirurgjikal e shkon deri në shtrimin pas operacionit.

🔹 Ndërhyrjet kirurgjikale kryhen me teknika tradicionale apo mini-invazive, gjithmonë duke respektuar pacientin dhe kur është e mundur duke u dhënë përparësi teknikave dhe metodave që bëjnë të mundur një qëndrim të shkurtër në spital, një rikthim të shpejtë në jetën e mëparshme dhe dhimbje më të pakëta post-operatore.

👨‍⚕️Prof. Dr. Costantino Zingaretti, mjek kirurg i ekselencës botërore, si pjesë e Salus, ka kryer përgjatë viteve një numër të lartë të ndërhyrjeve nga më të komplikuarat, të gjitha me sukses të plotë!

👨‍⚕️ Dr. Fabjan Mustafaj, mjek kirurg i specializuar në kirurgjinë e përgjithshme, pjesëmarrës në Konferencat Kombëtare të Kirurgjisë prej 7 vitesh brenda dhe jashtë vendit. Ka kryer trajnime të vazhdueshme në fushën e urologjisë, kirurgjisë torakale dhe angiokirurgjisë.

👨‍⚕️ Dr. Dritan Reovica, mjek kirurg i përgjithshëm, autor artikujsh dhe botimesh në Kongresin e pestë të Federatës Ndërkombëtare për kontrollin e Infeksioneve.

* * * * * * *
👉🏼Për më tepër informacion kontaktoni në numrat e telefonit:
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭