Kirurgjia e pankreasit

Kirurgjia e pankreasit, sidomos e patologjive malinje të pankreasit, është e vështirë dhe komplekse.
Në Salus kemi kryer procedura kirurgjikale për kancerin e kokës së pankreasit, ajo që quhet operacioni Whipple ose duodeno-pankreatocefaloektomia proksimale me një rezultat të shkëlqyer post-operator. Gjithashtu kemi realizuar heqje të pankerasit, trupit dhe bishtit bashkë me shpretkën, për tumore të trupit të pankreasit me rezultate shumë të mira post-operatore.

👨‍⚕️Prof. Dr. Costantino Zingaretti, mjek kirurg i ekselencës botërore, si pjesë e Salus, ka kryer përgjatë viteve një numër të lartë të ndërhyrjeve nga më të komplikuarat, të gjitha me sukses të plotë!

Mos hezitoni, telefononi tani për të rezervuar një orar!
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭