Kirurgjia e laringut

🔹Kirurgjia e laringut është një fushë e kirurgjisë që merret me trajtimin e çështjeve dhe patologjive të ndryshme të lidhura me laringun, organin e traktit të sipërm të frymëmarrjes. Laringu ka një rol të rëndësishëm në prodhimin e tingujve të zërit dhe është i përfshirë në shumë funksione të rëndësishme të komunikimit dhe frymëmarrjes.

🔹Për shkak të kompleksitetit të funksioneve të tij, trajtimi i problemeve të laringut kërkon një ekspertizë të veçantë dhe një ekip kirurgjikal të kualifikuar.

👉🏼Në Spitalin Salus, kemi kirurg ekspert në këtë fushë, të cilët janë të specializuar për të trajtuar sëmundjet e laringut dhe për të përmirësuar cilësinë e jetës së pacientëve, duke siguruar mbrojtjen e funksionit të zërit dhe frymëmarrjes.

👨‍⚕️Dr. Gilberto Acquaviva sjell në Spitalin Salus përvojën e tij shumëvjeçare në trajtimin e patologjive të traktit respirator për të rritur dhe fëmijë dhe është i specializuar në:
– Kirurgjinë e qafës dhe gjëndrave të pështymës.
– Kirurgjinë e kordave vokale, si funksionale dhe onkologjike.
– Në çrregullimet e zërit.
– Kirurgjinë ORL pediatrike, si adenoidet dhe tonsilet.
– Patologjitë Obstruktive.
– Apnea e Gjumit.

Për më tepër informacion na shkruani ose kontaktoni në numrat e telefonit:
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭