Kirurgjia e kolonit

Kirurgjia për zorrën e trashë, përfshin një gamë të gjerë të ndërhyrjeve kirugjikale për të trajtuar sëmundje ose probleme të ndryshme, të tilla si trajtimi i kancerit të kolonit, rektumit, apo divertikulitit, kolitit ulceroz.

🔹Ndërkohë, kirurgjia për intestinin (zorrën e hollë), kryhet për të trajtuar tumorë intestinalë dhe të mezenterit, okluzioneve të ndryshme dhe trajtuar sëmundjen e Chronit.

👨‍⚕️Prof. Dr. Costantino Zingaretti, mjek kirurg i ekselencës botërore, si pjesë e Salus ka kryer përgjatë viteve një numër të lartë të ndërhyrjeve nga më të komplikuarat, të gjitha me sukses të plotë!

* * * * * * *
👉🏼Për më tepër informacion kontaktoni në numrat e telefonit:
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭