Kirurgjia e kancerit të mëlçisë

Diagnoza e kancerit të heparit (mëlçisë), bëhet zakonisht në stadet e avancuara të sëmundjes. Disa raste diagnostikohen rastësisht gjatë ekzaminimeve për motive të tjera.

Ndërkohë, ekografia mund të përdoret edhe si mjet depistues i popullatës në vendet me incidencë të lartë të kancerit të heparit.

Skaneri tregon saktë për kancerin dhe përhapjen e sëmundjes, ndërsa trajtimi më tëj varet nga stadi i sëmundjes.

Prof. Dr. Costantino Zingaretti, mjek kirurg i ekselencës botërore në fushën e kirurgjisë është pjesë e Spitalit Salus prej vitesh dhe ka kryer mijëra operacione deri tek ato më të komplikuarat me sukses të plotë!

Besojani shëndetin tuaj ekspertëve tanë.

👉🏼Për më tepër informacion kontaktoni në numrat e telefonit:

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16,Tiranë

🌐www.salus.al