Kirurgjia e kancerit të kolonit(zorrës së trashë)

Kanceri i zorrës së trashë është lloji më i zakonshëm i kancerit gastrointestinal.

Disa nga simptomat janë:
-Ndryshime në tranzitin e zorrës.
-Dhimbje abdominale e gjeneralizuar ose e lokalizuar.
-Rënie në peshë.
-Dobësi.
-Defiçit në hekur dhe anemi.

Kanceri i zorrës së trashë mund të trajtohet dhe shërohet nëse diagnostikohet në kohë!

Në Spitalin Salus kryhet operacioni i kancerit të kolonit nga Prof. Dr. Costantino Zingaretti, mjek i ekselencës botërore në kirurgji, i cili përgjatë viteve ka kryer një numër të lartë të ndërhyrjeve nga më të komplikuarat, të gjitha me sukses të plotë!

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
➕𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲t