Kirurgjia e gjëndrës tiroide

‍⚕️Në Salus kryhen kirurgjitë e tiroides dhe trajtohen patologjitë e saj si kanceri dhe sëmundjet beninje të saj, sipas incikacionit të mjekut endokrinolog.
▶️Komplacionet më të fikshme të tiroides janë: humbja e zërit, hemorragjia dhe nevoja për të marrë kalcium në mënyrë të përhershme si pasojë e dëmtimit të paratiroideve.
▶️Duke qenë se në Salus përqindja e këtyre komplakacioneve është 0, para se të zgjidhni një vend ku të kryeni operacionin, drejtohuni pranë spitalit tonë!

‍⚕️ ‍⚕️Dr. Dritan Reovica dhe Dr. Fabjan Mustafaj janë mjekë kirurgë me eksperiencë të cilët kanë kryer një numër të madh ndërhyrjesh duke përfshirë edhe tiroidektominë, ata presin në Salus pacientet qe kane te nevojshme kryerjen e kesaj ndërhyrjeje, sipas indikacioneve te mjekut endokrinolog.

☎️Kontakto në numrin 0682053180 / www.salus.al për me shume informacion

Shpërndaje:

Abonohu

Për të marr me email artikuj të ngjashëm