Kirurgjia e Gjëndrave të pështymës

Gjëndrat e pështymës janë organe përgjegjëse për formimin e pështymës brenda gojës sonë. Për fat të keq edhe këto struktura mund të preken nga sëmundje beninje dhe malinje neoplazike. Gjëndra më e madhe e pështymës është gjëndra parotide dhe ndodhet prapa qoshes së nofullës, afër me lobin e veshit.

🔹Ekzistojnë një seri gjëndrash të tjera pështyme shumë të vogla të përhapura pothuajse në tërë gojën. Në Spitalin SALUS kryhen kirurgji të këtyre gjëndrave nga Dr. Gilberto Acquaviva. Përvoja jonë e pasur dhe ekipi i mjekëve të specializuar në këtë fushë sigurojnë trajtimin më të mirë për pacientët tanë.

🔹Përse të zgjidhni Spitalin Salus?
•Mjekët tanë kanë një përvojë të pasur në trajtimin e çështjeve të lidhura me këtë fushë.
•Ne investojmë në teknologjinë më të fundit për të siguruar diagnoza të sakta dhe trajtimin më efikas.
•Për ne çdo pacient është unik, kështu që ofrojmë një kujdes të personalizuar dhe përmbushim nevojat e secilit pacient.

🔹Ne jemi këtu për t’u kujdesur për shëndetin tuaj dhe për të siguruar që të keni një eksperiencë të mrekullueshme mjekësore.

👨‍⚕️Dr. Gilberto Acquaviva sjell në Spitalin Salus përvojën e tij shumëvjeçare në trajtimin e patologjive të traktit respirator për të rritur dhe fëmijë:
-I specializuar në kirurgjine e qafës dhe gjëndrave të pështymës.
-Kirurgjinë e kordave vokale, si funksionale dhe onkologjike.
-Në çrregullimet e zërit.
-Kirurgjinë ORL pediatrike, si adenoidet dhe tonsilet.
-Patologjitë Obstruktive.
-Apnea e Gjumit.

📥Për të rezervuar konsultën ose për më tepër informacion na shkruani ose kontaktoni në numrat e telefonit:
📲+355 68 20 531 80 / +355 4 23 90 500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al