Kirurg i shquar në zgjidhjen e çdo sfide që shfaqet në fushën otorinolaringologjisë!

Dr. Gilberto Acquaviva, mjek italian i talentuar dhe i përkushtuar në fushën e otorinolaringologjisë, pret në Spitalin Salus të gjithë pacientët që kanë probleme në fushën e ORL.

Dr. Acquaviva sjell në Spitalin Salus përvojën e tij shumëvjeçare në trajtimin e patologjive të traktit respirator për të rritur dhe fëmijë, ndërsa është i specializuar në:

• Kirurgjinë e qafës dhe gjëndrave të pështymës.

• Kirurgjinë e kordave vokale, si funksionale dhe onkologjike.

• Në çrregullimet e zërit.

• Kirurgjinë ORL pediatrike, si adenoidet dhe tonsilet.

• Patologjitë Obstruktive.

• Apnea e Gjumit.

Besojani shëndetin tuaj profesionistëve tanë. Shëndeti është prioritet, zgjedhja është e juaja!

Ende po e mendoni? Telefononi tani për të rezervuar një orar me Dr. Gilberto Acquaviva.

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë

🌐www.salus.al