Këshilla Vaksimini

VAKSINIM i kontrolluar dhe çertifikuar në Spitalin Salus! 
Departamenti i Pediatrisë, i përbërë nga mjekë të specializuar ofron vaksinimin e kontrolluar dhe të çertifikuar me vaksina ekstra, këshillime, kontrolle të vazhdueshme, trajtimin e sëmundjeve e deri në përkujdesjen psikologjike dhe emocionale të fëmijës!

Komplikacionet e vaksinimit zgjasin 3 ditë!
Mos e lani fëmijën për 24 orë
Vëri kompresa (të thata, të ftohta) vetëm tek këmba e djathtë
Pas 2 orësh, nëse fëmija qan jepi ilaçin e rekomanduar nga mjeku pediatër
Mat temperaturën e fëmijës çdo 4-5 orë dhe nëse është mbi 38 gradë celsius mos i jep asgjë! Nëse është 38-39 gradë celsius jepi ilaçin e rekomanduar nga mjeku.

Prindër, duhet të dini se vaksinat janë parandaluese të sëmundjeve që mund të shfaqen, i japin fëmijës rezistencë dhe imunitet!

Garantoni të ardhmen e tij duke e vaksinuar!

Në departamentin e Pediatrisë, Vaksinimit dhe Konsultorit në Salus, mjeket Vjollca Pallaveshi dhe Ilsa Kraja, mjeke me shumë vite eksperiencë, presin vogëlushët tuaj! 

Shpërndaje:

Abonohu

Për të marr me email artikuj të ngjashëm