Karta e Shëndetit “inSalus”

Karta e Shëndetit “inSalus” është një risi e Spitalit Salus dhe ka si qëllim të vendosë pacientin në një proces të vazhdueshem shëndetësor, me synim parandalimin.

Parandalimi është më mirë se kurimi. Për këtë arsye, sigurohuni që të bëni një investim për shëndetin tuaj me kartën tonë të besueshmërisë inSalus.

Për më shumë informacion telefononi tani në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim.

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al