Kardiologjia në Salus

❤️ ‍⚕️Departamenti i Kardiologjisë në Salus, është drejtuar drejt trajtimit jo-invaziv të patologjive kardiovaskulare.
Ky shërbim ndihmon në ndjekjen e pacientëve me probleme kardiovaskulare sipas protokolleve standarte bashkekohore për secilën patologji.

Mjeket Diana Kristo, Blerina Dida, Bruna Sukaj, Erviola Lleshi dhe Lidra Gjyli, ju presin në Salus për ekzaminime dhe konsulta kardiologjike!

Disa nga ekzaminimet e ofruara janë:
Disa nga ekzaminimet e ofruara janë:
❤️Elektrokardiograma e qetësisë
❤️Ekokardiograma (M-mode, 2D, Doppler, Color Doppler, Tissue Doppler)
❤️Prova e Efortit
❤️Holter ritmi ( 24h, 48h)
❤️Holter presioni

☎️Për te rezervuar nje vizite kardiologjike kontakto 0682053180