Kanceri i traktit gastrointestinal

Kanceri i stomakut e ka fillesën nga qelizat e shtresës së brendshme (mukoza) të stomakut. Sëmundja zhvillohet kryesisht ngadalë, për disa vite dhe prek më shumë meshkujt se sa gratë.

🔹Faktorët e riskut:
• Mosha mbi 65 vjeç.
• Historia familjare.
• Duhanpirja.
• Konsumi i alkoolit.
• Obeziteti.
• Infeksioni me Helicobacter Pylori.
• Gastriti, GERD.
• Konsumi i tepruar i kripës, ushqimeve të tymosura dhe turshive.
• Dieta e varfër në fruta dhe perime.
• Personat me grup gjaku A.
• Infeksioni me virusin Epstein-Barr (EBV).
• Ekspozimi ndaj azbesit, qymyrit dhe gomës.

✅Diagnostikimi në kohë i kancerit të stomakut është themelor!
Mjekët tanë italianë dhe shqiptarë, me eksperiencë shumëvjeçare në këtë fushë, presin në Salus pacientët që vuajnë nga shqetësime të traktit gastrointestinal.

👨‍⚕Dr. Carmelo Pozzo, mjek onkolog italian me më shumë se 20 vite eksperiencë në trajtimin e pacientëve të prekur nga tumorët gastrointestinalë ku krahas kimioterapisë, opsionet terapeutike përfshijnë imunoterapinë, target-terapinë dhe terapitë biologjike.

Për më shumë informacion na kontaktoni në numrat e telefonit :
📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al