Kanceri i kolonit

Kanceri i zorrës së trashë është kanceri i tretë më i shpeshtë tek meshkujt dhe i dyti tek femrat. 1 në 20 persona mund të preket nga ky tumor dhe 90 % e pacientëve të prekur janë mbi moshën 50 vjeç.

Kanceri i zorrës së trashë është i parandalueshëm, i trajtueshëm dhe i shërueshëm nëse diagnostikohet në kohë!

Në spitalin Salus kryhet operacioni i kancerit të kolonit nga Prof. Dr. Zingaretti, mjek i ekselencës botërore në kirurgji, e dëshmuar nga shumë pacientë që janë operuar nga ky mjek në Salus.

Kontakto ne numrin 0682053180 / www.salus.al