Investo në bukurinë tënde

Keni një hundë estetikisht jo të “rregullt” apo thjesht dëshironi të përmirësoni pamjen tuaj?

Në Spitalin Salus ne kryejmë rinoplastikë për të përmirësuar estetikisht formën e hundës suaj.

Një rinoplastikë shpesh kombinohet me një septoplastikë, nëse pacienti ka nevojë edhe për përmirësimin e funksionalitetit të hundës.

Përse të zgjidhni Spitalin Salus për rimodelimin e hundës suaj?

•Në spitalin tonë, rimodelimi estetik i hundës kryhet nga mjekë italianë ORL të specializuar prej vitesh në kryerjen e këtyre ndërhyrjeve.
•Përdoren teknikat më të sofistikuara.
•Nuk mbeten shenja pas ndërhyrjes.
•Ofrojmë rezultatet më të mira.
•Si rrjedhojë e metodave të përdorura shërimi është më i shpejtë.

Dr. Francesco Oriolo ka më shumë se 30 vite eksperiencë dhe ka kryer mbi 5000 kirurgji të rinoplastikës, përveç kirurgjive të tjera ORL.

Për rezultate impresionuese në hundën tuaj, besojini SPITALIT SALUS!

Ende po e mendon? Telefono tani për të rezervuar një orar:

+355 682053180 / +355 42390500
Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
www.salus.al
𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭