Internisti italian me eksperincë shumëvjeçare ju jep zgjidhje!

Dr. Antonio Luigi Moricone, internist italian me mbi 40 vite eksperiencë në spitale të njohura të Italisë është pjesë e Departamentit të Mjekësisë Interne, ndërsa merret kryesisht edhe me projektin më të ri të Spitalit Salus, kartën e Besueshmërisë “InSalus”.

Me një përvojë të pasur në fushën e Mjekësisë Interne dhe karrierë të shkëlqyer si internist, Dr. Moricone njihet si një ndër mjekët më të mirë në fushën e mjekësisë interne.

Për një diagnozë të saktë dhe një plan trajtimi të personalizuar, zgjedhja e duhur është Dr. Antonio Luigi Moricone.

Për më shumë informacion apo për të rezervuar një konsultë me Dr. Moricone, telefononi tani në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim.

+355 682053180 / +355 42390500
Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
www.salus.al