INSALUS ZGJEDHJA JUAJ PËR NJË JETË MË TË MIRË!

Pajisuni me Kartën tonë të Besueshmërisë inSalus dhe përfitoni nga shërbimet tona shëndetësore të një standarti të lartë.

Kostoja? Minimale!
Cilësia? Maksimale!

Për më shumë informacion rreth kartës sonë shëndetësore, shërbimeve të pafundme që ajo ka dhe kushteve, telefononi tani në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim.

Shëndeti është prioritet, zgjedhja është e juaja!

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al