Infertiliteti mund të trajtohet në Spitalin Salus!

Me trajtimin e duhur shanset për një shtatzani të çifteve infertile mund të arrijnë deri 85%.

✅Analiza e parë që kërkohet tek meshkujt është spermograma pas një abstinence 2 deri 3 ditore.
Shkaqet për një analizë jo normale të spermës janë shpesh të korrigjueshme dhe varen nga stresi, infeksioni, lëvizshmeria jo normale, faktorët imunulogjikë, infeksioni etj.

✅Problemet e infertilitetit femëror janë më të komplikuar dhe kerkojnë një eksplorim më të gjerë diagnostikues. Kërkon trajtim të bazuar në protokolle me standarte të larta bashkëkohore dhe ndërhyrje mini-invazive me nivel të lartë.

✅Përveç analizave hormonale që kërkohen, ndërmjet të cilave me e rëndësishmja është hormoni anti-müllerian (AMH). Gruaja infertile plotësohet me ekzaminime më specifike që indikohen veçanerisht në rastet me dështime të ART të mëparshme ose rastet idiopatike, ndër të cilat ofrohen novatore në spitalin tonë:

FERTILOSKOPIA
HIDROLAPAROSKOPIA
SONOHISTEROGRAFIA
HISTEROSKOPIA DIAGNOSTIKE
LAPAROSKOPIA

✅Dhe trajtime të specializuara për endometriozën, miomat uterine, kirurgjia reparative në anomalitë e lindura, dhe andrologjike!

Për më tepër informacion na  kontaktoni në numrat e telefonit:
+355 682053180
+355 4 23 90 500
➕Salus, spitali yt!