IMPLANTET DENTARE NЁ SPITALIN SALUS

IMPLANTET DENTARE NЁ SPITALIN SALUS

Në spitalin Salus ofrohet shërbimi i trajtimit dentar me anë të implanteve nga mjekë të specializuar stomatologë.

❓Përse një implant dhe jo një urë fikse?

Kur vendosim ura në dhëmbë, humbja biologjike që shkaktohet veç dhëmbit që kemi hequr është edhe përgatitja e dy dhëmbëve që mund të jenë të shëndetshëm ku përshtatet ura fikse.
Implantet dentare mund të vendosen në kockën e nofullës për të zëvëndësuar një ose më shumë dhëmbë ose për të zëvendësuar një protezë të lëvizshme me një fikse.

‍⚕️✅Trajtimi me anë të implanteve konsiston në zëvëndësimin e rrënjës së një dhëmbi natyral me një rrenje artificiale titaniumi. Rrënja artificiale suporton kurorën pa dëmtuar dhëmbët e afërt, të cilët mbeten të paprekur.

Implantet i rikthejnë dhëmbit funksionalitetin e ngjashëm me atë natyral (eficencën e përtypjes)

Meqënese ato janë fiksuar në kockën e nofullës, implantet ju rikthejnë stabilitetin, funksionin dhe estetikën zonave ku kemi mungesë të dhëmbëve .

☎️Për më shumë informacion kontakto 068 20 53 180 / www.salus.al