Hiperpigmentimi nuk ka vend në lëkurën tuaj, me ndihën e dermatologun tonë

Hiperpigmentimi ose ndryshe njollat kafe të lëkurës, shfaqen kur lëkura prodhon melaninë të tepërt (pigmentim që i jep ngjyrën lëkurës), ndërsa mund të prekë të gjitha llojet e lëkurave.

Por, cilët janë shkaktarët e hiperpigmentimit të lëkurës?

• Ekspozimi në diell.
• Inflamacioni i lëkurës.
• Melasma.
• Reagimet ndaj përdorimit të medikamenteve.
• Kushtet mjekësore.

Prof. Dr. Andrea Artigiani D’Alpigiani është mjek kirurg dermatolog, diplomuar në Mjekësi dhe Kirurgji në Universitetin e Pizës dhe specializuar në Dermatologji dhe Venerologji. Prof. Dr. Artigiani është një ekspert i shkëlqyeshëm në dermatologji dhe e ushtron këtë profesion me qëllimin e vetëm që të mbrojë mirëqenien dhe bukurinë tuaj.

Mos hezitoni, bukuria nuk është fat, është zgjedhje!

Telefononi tani për të rezervuar një vizitë me Prof. Dr. Artigiani:

+355 682053180 / +355 42390500

Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
www.salus.al
𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭