Hernia Diskale

Shenjat e një pacienti me Hernie Diskale janë:
👉Dhimbja e krahut apo e këmbës. Zakonisht ndjen dhimbjen më të madhe në vithe, kofshë dhe pergjatë këmbës deri në shputën e kembës.

👉Njerëzit të cilët kanë një hernie diskale shpesh kanë mpirje të rrezatuar ose ndjesi shpimi gjilpërash që shërbehen nga nervat e prekur.

👉Dobësi dhe mungesë e forcës
👉Vështirësi në ecje

❗️Nëse ndjeni dhe ankoni këto shqetësime, ju keshillohet
të kryeni një vizitë specialistike me mjekun Neurokirurg.

👨‍⚕️Prof. Dr. Alberto Pasqualin perfaqeson një nga Ekselencat botërore në specialitetin e Neurokirurgjisë.

✅Prof. Dr. Pasqualin nga janari i vitit 1999 e deri më tani është Drejtor i Seksionit të Neurokirurgjisë Vaskulare në Verona.
✅Në 2014 ishte Kryetar i “Konferencës së 7-të të Kirurgjisë Stroke të Evropian-Japoneze”.
✅Nga viti 2013 e deri më tani ai ka vepruar si Koordinator Kombëtar i Seksionit Vaskular të Shoqërisë Italiane te Neurokirugjisë.

✅Ka kryer më shumë se 1200 operacione për aneurizma cerebrale dhe më shumë se 400 operacione për angioma cerebrale.

✅Ai ka botuar gjithashtu 170 artikuj me gjatësi të plotë, ka redaktuar 3 libra mbi neurokirurgjinë vaskulare dhe ka përgatitur kapituj të ndryshëm për botime prestigjioze ndërkombëtare.

👉Hernia Diskale evidentohet nëpërmejt kryerjes së Rezonacës Magnetike si ne fotografinë e mëposhtme.

➕Spitali Salus ofron rezonancen magnetike me cmimin 60 Euro (pa kontrast)!

☎️Per te rezervuar viziten tuaj telefononi ne 0682053180 ose 042390500 / www.salus.al.

#salus#spital#spitalisalus#neurokirurgjia#herniadiskale#hernie#rezonancamagnetike

TË TJERA

Dëmtimi i ligamenteve

➡️👉Dëmtimet e ligamentitMegjithëse ligamentet janë në thelb të forta dhe të ngurta, tensionet e papritura dhe forcat mund të shkaktojnë dëmtimin e tyre. Dëmtimi dhe

Lexo më shumë »

Venat Varikoze

🔴➡️Ndërhyrjet në venat varikoze! Çfarë janë, cilët janë faktorët e riskut dhe cila terapi këshillohet? ℹ️Tromboza është inflamacion i mureve të një vene me pasojë

Lexo më shumë »