Heqja e gurëve në rrugët e tëmthit me ERCP

Në Salus kryhet heqja e gurëve të kanaleve të tëmthit (rrugëve biliare) me anë të teknikës ERCP!

Mjekët e Salus, janë ekspertë në kryerjen e kolangiopankreatografisë retrograde.

🔹️Kjo teknikë, sidomos operative, bën të mundur zgjidhjen në rrugë endoskopike të shumë patologjive të rrugëve biliare dhe pankreasit që aktualisht në Shqipëri trajtohet me kirurgji të hapur.
🔹️ERCP mund të përdoret edhe për zgjerimin e kanalit të tëmthit, për të korrigjuar strukturën e rrugëve biliare, ndërsa ka funksion diagnostikues për të marrë biopsi të indeve.

👨‍⚕️Dr. Gianmarco Bulighin, mjek Gastroenterolog-Endoskopist me mbi 30 vite eksperiencë në spitalet më të njohura në Londër dhe Itali, pret në spitalin Salus të gjithë pacientët që kanë probleme dhe shqetësime me aparatin tretës.

📥Për të rezervuar konsultën ose për më tepër informacion na shkruani ose kontaktoni në numrat e telefonit:
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al

➕𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭