Heqja e gurëve në rrugët e tëmthit me ERCP

ERCP është një teknikë endoskopike mini invazive që aplikohet prej vitesh në spitalin tonë, nga një ekip të kualifikuar mjekësh. Kjo procedurë është shumë e dobishme në diagnostikimin dhe trajtimin e patologjive të rrugëve biliare dhe pankreatike.

Mjekët e Salus, janë ekspertë në kryerjen e kolangiopankreatografisë retrograde. ERCP mund të përdoret edhe për zgjerimin e kanalit të tëmthit, për të korrigjuar strukturën e rrugëve biliare, ndërsa ka funksion diagnostikues për të marrë biopsi të indeve.

Dr. Gianmarco Bulighin, mjek gastroenterolog-endoskopist me mbi 30 vite eksperiencë në spitalet më të njohura në Londër dhe Itali, pret në spitalin Salus të gjithë pacientët që kanë probleme dhe shqetësime me aparatin tretës.

Për të rezervuar një orar me Dr. Gianmarco Bulighin ose për më tepër informacion na telefononi tani në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim:

+355 682053180 / +355 42390500
Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
www.salus.al
𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭