Hematologji

Departamenti i Hematologjsë në Salus, është degë e mjekësisë së brendshme që merret me gjakun dhe organet që përbëjnë sistemin hematopoietik. Pjesë e departamentit të Hematologjise janë mjek specialistë të fushës, italian dhe shqiptar të cilët merren me diagnostikimin, trajtimin dhe menaxhimin e përgjithshëm të personave me çrregullime të gjakut duke filluar nga anemia deri te kanceri i gjakut.Hematologu studion shkaqet, diagnozën, trajtimin, prognozën dhe parandalimin e sëmundjeve të gjakut.

Patologjitë e trajtuara janë:

Mjekët:

Blog:

Depistimi i Anemisë

Anemia është një patologji që shoqërohet me nivel të ulët të hemoglobinës në qelizat e kuqe të gjakut. Hekuri në molekulën e hemoglobinës rregullon oksigjenin…

Të SIGURT në SALUS

✅NDIHUNI TË SIGURT NË SPITALIN SALUS! Çdo pacient përpara se të hyjë në Spitalin Salus për të kryer shërbimet mjekësore, kalohet në një filtër sigurie…

Anemia

Anemia krijohet kur depozitat trupore të hekurit bien shumë, dhe nuk mundet të përballojnë prodhimin normal të rruazave të kuqe të gjakut (RBC). Çfarë ndikon…