Gurët në Ureter

Gurët në ureter formohen nga kristalet e pranishme në urinë. Kur gurët rriten në madhësi, ato mund të ndalojnë rrjedhën normale të urinës. Gjendja në fjalë, njihet si “kolika renale” dhe shpesh shoqërohet me dhimbje të forta.

🔹️Metodat që mund të përdoren për trajtim janë:
• Konsumimi i ujit.
• Farmakoterapia.
• ESWL
• Ureteroskopia e litotripsia lazer.
• Ndërhyrja kirurgjikale.

🔹️Trajtimi përcaktohet nga madhësia, pozicioni dhe natyra e gurëve si dhe nga simptomat dhe gjendja shëndetësore e përgjithshme e pacientit. Nëse keni simptoma si pasojë e gurëve në ureter është e rëndësishme të konsultoheni me mjekun.

👨‍⚕️Dr. Claudio Milani, mjek urolog i ekselencës me një eksperiencë shumëvjeçare, pret në Spitalin Salus të gjithë pacientët që vuajnë nga patologjitë urologjike. Ai ka trajtuar me sukses shumë pacientë dhe i ka ndihmuar që të rifitojnë shëndetin e plotë dhe të përmirësojnë cilësinë e jetës së tyre.

👉🏼Për më tepër informacion kontaktoni në numrat e telefonit:
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al