Gjoks i varur,i vogël apo tepër i madh?

Çmime të ulëta dhe cilësi tejet e lartë e ndërhyrjeve VETËM në Spitalin Salus. Bisturia është në duart e ekspertëve më të mirë të fushës, ç’ka ka bërë që pacientët të na besojnë bukurinë dhe shëntetin e tyre.

🔹Zbulojeni mjeshtërinë dhe pasionin e Prof. Dr. Marco Lorenzini, në fushën e Mjekësisë dhe Kirurgjisë Plastike duke prenotuar tani një orar.

🔹Me një karrierë të shkëlqyer dhe eksperiencë shumëvjeçare, Prof. Dr. Lorenzini ka arritur të përfaqësojë një standard të lartë të kujdesit shëndetësor dhe trajtimit estetik. Si profesor në Universitetin e Veronës, ai ndan njohuritë dhe përvojën e tij në Departamentin e Specialiteteve për Kirurgjinë Plastike, duke kontribuar në arsimimin e brezit të ardhshëm të mjekëve.

🔹Bukuria nuk është fat, është zgjedhje!

📲Mos hezitoni, telefononi tani!
+355 682053180
+355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
➕𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭