Gastroskopia në Salus

‍⚕️ Gastroskopia është një ekzaminim ku mjeku specialist shikon në brendësi të traktit të sipërm tretës. Me anë të kësaj procedure ekzaminohet ezofagu, stomaku dhe duodeni (zorra 12-gishtore). Kjo procedurë kryhet me anë të një aparati që quhet gastroskop.

Gastroskopia mund të jetë e nevojshme të kryhet kur keni:
– kthim të lëngjeve të stomakut në ezofag;
– djegie prapa dërrasës së kraharorit;
– dhimbje të pjesës së sipërme të barkut;
– të vjella të shpeshta;
– vështirësi në gëlltitje

‍⚕️Dr. Walter Piubello, mjek gastroenterolog, në Spitalin SALUS pret pacientët që vuajnë nga patologjitë e mëposhtme:
✔️Kalkulozat biliare
(e tëmthit dhe e rrugëve biliare)
✔️ Cirroza hepatike dhe komplikacionet
✔️ Hepatiti Kronik
✔️ Semundjet inflamatore kronike të aparatit tretës
(morbo Crohn dhe Koliti Ulceroze)
✔️ Pankreatiti acute dhe kronike
✔️ Sindroma e aparatit tretës të irrituar IBS
✔️ Stipsi ose konstipacioni kronik
✔️ Semundje divertikolare
✔️ Patologji akute dhe kronike të ezofagut dhe stomakut
✔️ Endoskopia digjestive
✔️ Ezofagogastroduodenoskopia diagnostike dhe operative
✔️ Kolonoskopia diagnostike dhe operative
✔️ Polipektomi e polipeve të traktit të sipërm
✔️ Polipektomi e polipeve të kolonit
✔️ Hemorragji gastro-intestinale
✔️ Trajtim i variçeve të ezofagut
✔️ Endoskopia biliopankreatike diagnostike dhe operative
✔️ ERCP
✔️ Pozicionim i protezave të përhershme dhe të përkohshme në stenoza të traktit tretës
✔️ Trajtime me balloon pneumatik të stenozave të aparatit tretës
✔️ Pozicionim i gastromiesë perkutanee PEG
☎️Për të rezervuar një orar me Dr.Walter Piubello, kontaktoni në nr. 042390500 / 0682053180