Gastroskopia e Stomakut

Gastroskopia është një ekzaminim ku mjeku specialist shikon në brendësi të traktit të sipërm tretës.

🔹Me anë të kësaj procedure ekzaminohet ezofagu, stomaku dhe duodeni. Kjo procedurë kryhet me anë të një aparati që quhet gastroskop.

🔹Gastroskopia mund të jetë e nevojshme të kryhet kur keni:
– Kthim të lëngjeve të stomakut në ezofag.
– Diegie në pjesën e kraharorit.
– Dhimbje të pjesës së sipërme të barkut.
– Të vjella të shpeshta.
– Vështirësi në gëlltitje.

👨‍⚕️Dr. Walter Piubello, mjek italian gastroenterolog me 37 vite eksperiencë.
-Gjatë eksperiencës së tij shumëvjeçare ka kryer rreth 30.000 ekzaminime ezofagu, stomaku dhe duodeni, rreth 15.000 kolonoskopi dhe rreth 3000 ndërhyrje ERCP.

👉🏼Për më tepër informacion kontaktoni në numrat e telefonit:
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭