FULL BOTOX PËR RRUDHAT E MIMIKËS

Thuaj lamtumirë rrudhave me trajtimin botox i cili vjen me çmim promocional PËR VETËM 180 EURO.

Trajtimi me botox bëhet për eliminimin e rrudhave si dhe për të pasur një pamje të relaksuar të mimikave të fytyrës.

Ndryshoni pamjen tuaj duke telefonuar tani në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim dhe rezervuar një orar me profesionistët tanë.

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al