Fluturo i sigurt duke u pajisur me certifikatën mjeksore

Qendra e vetme AERO-MJEKËSORE në Shqipëri, AeMC synon të mbrojë shëndetin e personelit të fluturimit e mbi të gjitha mundëson çertifkimin e tyre për të garantuar sigurinë e fluturimit.

Drejtuese e Qendrës Aero-Mjekësore Salus është Dr. Vincenza Indelicato. Mjekja në fjalë, është ndër mjeket më eksperte të fushës dhe në eksperiencën e saj shumëvjeçare ka asistuar në proceset e çertifikimit të ekuipazheve të kompanive të mirënjohura ndërkombëtare.

Për më shumë informacion apo për të rezervuar një orar telefononi tani në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim.

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al