Fluorizimi i dhëmbëve

Fluori luan rol shumë të rëndësishëm në mbrojtjen dhe forcimin e dhëmbëve prandaj nevojitet fluorizimi i tyre.
Fluorizimi i dhëmbëve është një nga mënyrat më të mira për të forcuar zmaltin e dhëmbëve dhe për ti bëre ata më të fortë dhe më imune ndaj acideve të cilat çojnë në dëmtimin e dhëmbeve dhe hapjen e zgavrave.
Në Spitalin Salus, pranë departamentit të Stomatologjisë, ofrohet fluorizimi i dhëmbëve me Varnish Profluorid.

Përparësite e kësaj metode
✔️Kosto e ulët dhe aplikim i thjeshtë
✔️Mineralizon dhëmbët duke lëshuar jonet Fluor direkt
✔️Redukton hipersensibiliteti

Departamenti e Stomatologjisë.