Epoka e re e trajtimit JO KIRURGJIKAL të patologjive KARDIOVASKULARE.

🔹Në spitalin Salus, enët koronare të mbyllura plotësisht mund të hapen dhe trajtohen pa kirurgji.

🔹Nëse enët tuaja koronare janë plotësisht të mbyllura dhe ju është rekomanduar të bëni një operacion në zemër të hapur, duhet të na kontaktoni.

🔹Këto lloj problematikash mund të trajtohen pa kirurgji. Ekipi internacional i mjekëve specialistë në Salus, mund të trajtojë me Stent enët e zemrës PLOTËSISHT të mbyllura, PA OPERACION.

❤️𝐒𝐞𝐩𝐬𝐞 𝐒𝐀𝐋𝐔𝐒 𝐤𝐮𝐣𝐝𝐞𝐬𝐞𝐭 𝐭ë 𝐠𝐚𝐫𝐚𝐧𝐭𝐨𝐣ë 𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐢𝐦 𝐩ë𝐫 𝐬𝐡ë𝐧𝐝𝐞𝐭𝐢𝐧 𝐞 𝐳𝐞𝐦𝐫ë𝐬 𝐭𝐮𝐚𝐣!
☎Për më tepër informacion na shkruani ose kontaktoni në numrat e telefonit:
+355 682053180
+355 4 23 90 500
www.salus.al
➕Salus, spitali yt