Ekzaminoni gjakun tuaj ne Salus

 Gjaku është lëngu i jetës, elementi kryesor në sistemin transportues të trupit tonë!

Anemia është një patologji që shoqërohet me nivel të ulët të hemoglobinës në qelizat e kuqe të gjakut. Hekuri në molekulën e hemoglobinës rregullon oksigjenin në mushkëri dhe e liron atë në indet ku oksigjeni gjeneron energji për trupin. Anemia mund t’ju bëjë të ndiheni të lodhur dhe të dobët.

⚕️Ka shumë forma të anemisë, secila me karakteristikat e veçanta. Në fillim, anemia mund të mos vihet re, por simptomat mund të përkeqësohen.

Kryeni një vizitë me mjekun Hematolog nëse jeni të lodhur për arsye të pashpjegueshme.

➕Departmenti i Hematologjisë në Salus përbëhet nga mjekë shqiptarë dhe italianë të mirënjohur si: Dr. Sokrat Rizo dhe Dr. Francesco Torzelli, mjek i diplomuar për Mjekësi dhe Kirurgji në vitin 1991, në Universitetin ‘’La Sapienza’’ (Romë) dhe specializuar në degën e Hematologjisë e alergologjisë klinike dhe imunologjisë, në mjekësinë e brendshme dhe patologjinë klinike!

☎️Kontakto: +355 68 20 53 180 

Shpërndaje:

Abonohu

Për të marr me email artikuj të ngjashëm