Ekselenca në fushën e kirurgjisë vaskulare

Dr. Gastone Bergamaschi, kirurg vaskular, ofron vizita dhe ndërhyrje për shumë kategori sëmundjesh, duke përfshirë stenozën e arteries karotide, patologjitë ishemike të gjymtyrëve të sipërme, hemodializën, arteriopatinë, aneurizmat e aortës dhe shumë të tjera.

Për trajtimin dhe kujdesin më të mirë, zgjidhni Dr. Bergamaschi.

Në Spitalin Salus shëndeti juaj është prioritet!

Për të rezervuar një orar, ose për më tepër informacion na kontaktoni në numrat e telefonit:

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë

🌐www.salus.al