Eko Abdominale

đŸ”čPĂ«rse shĂ«rben Eko Abdominale?
Mjeku radiolog nëpërmjet ekos abdominale kontrollon strukturën dhe funksionin e organeve si mëlçia, fshikëza e tëmthit, shpretka, pankreasi dhe veshkat.

đŸ”čArsyet e kryerjes sĂ« ekos abdominale:
‱ Dhimbja e barkut.
‱ Edema e organeve abdominale.
‱ Infeksioni i veshkave.
‱ Monitorimi i sĂ«mundjeve tumorale nĂ« pjesĂ«n abdominale.

đŸ‘‰đŸŒPĂ«r mĂ« tepĂ«r informacion kontaktoni nĂ« numrat e telefonit:
đŸ“Č+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, TiranĂ«
🌐www.salus.al